Auto verkopen? Check wat is mijn auto nog waard BOVAG

  • Controleer of de tellerstand logisch is
  • Controleer de waarde van elke auto
  • Weet wat een auto echt waard is!
  • Voorkom dat je slachtoffer wordt van tellerfraude...
  • Doe de check voor slechts € 5,95!

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
Achternaam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
Achternaam  
E-mail

Als u uw auto gaat verkopen, is het belangrijk om te weten wat uw voertuig op het moment van verkopen precies waard is. Niet alleen omdat u deze informatie vervolgens kunt communiceren aan eventuele geïnteresseerden in uw auto, maar ook omdat u de waarde van uw auto kunt gebruiken bij het bepalen van een realistische verkoopprijs. Wilt u weten hoe u de RDW autowaarde van uw voertuig het beste kunt achterhalen als u uw auto wil verkopen? Lees dan meer over het achterhalen wat is mijn auto nog waard BOVAG in dit artikel.  

 

Wat is mijn auto nog waard BOVAG: gebruik BOVAG koerslijsten

BOVAG is de brancheorganisatie voor garages, autodealers en andere professionals in de autobranche van ons land. Wilt u achterhalen hoeveel uw auto op dit moment nog waard is, dan kunt u de BOVAG koerslijst gebruiken om dit te achterhalen. De BOVAG koerslijst klinkt wellicht als een lijst met bedragen die voor autowaardes staan, maar in feite gaat het hier om een online tool die u kunt gebruiken om te achterhalen hoeveel uw auto (ongeveer) waard is. U vult het kenteken van uw auto in op de website van de BOVAG, u vult uw persoonlijke gegevens in en krijgt naast een waarde-indicatie voor uw voertuig ook meteen inzicht in voertuiggegevens. Enkel bij exclusieve modellen zijn de prijzen en voertuiggegevens van auto’s niet altijd bekend bij de BOVAG. Door de waarde van uw auto te controleren door middel van de BOVAG koerslijsten, weet u zeker dat u altijd een realistische waarde voor uw auto berekent. De BOVAG heeft namelijk niet alleen veel kennis met betrekking tot auto’s en de waarde van auto’s, maar heeft ook een betrouwbare tool voor het controleren van autowaardes ontwikkeld. Controleert u de waarde van uw auto met de tool van de BOVAG, dan krijgt u dus altijd een betrouwbare uitkomst die u zonder enige zorgen kunt doorgeven aan potentiële kopers en kunt gebruiken om de verkoopprijs van uw auto op te stellen.

 

De autowaarde bepalen met ANWB koerslijsten

Naast het controleren van wat is mijn auto nog waard BOVAG, kunt u de autowaarde van uw voertuig ook achterhalen door middel van de zogeheten ANWB koerslijsten. U vult het kenteken van uw auto in en u krijgt door middel van de ANWB koerslijsten direct inzicht in de huidige waarde van uw auto. Weet u het kenteken van uw auto niet uit uw hoofd, dan kunt u ook algemene voertuiggegevens als het merk, het model, het type en het bouwjaar van uw auto invullen om de autowaarde te achterhalen. En omdat de ANWB koerslijsten net als de BOVAG koerslijsten erg betrouwbaar zijn, weet u met deze tool zeker dat u een realistische autowaarde berekent. Wilt u zeker weten dat de BOVAG koerslijsten een realistische autowaarde hebben berekend, dan kunt u na het uitvoeren van een BOVAG check met de koerslijsten van deze branche ook nog een check met de ANWB koerslijsten uitvoeren. Is de uitslag (ongeveer) hetzelfde, dan weet u dat u een realistische waarde heeft berekend voor uw auto.  

Het berekenen van de dagwaarde auto RDW

Tot slot is het ook mogelijk om de dagwaarde van een auto te achterhalen door middel van een dagwaarde auto RDW check. De RDW check is een online tool waarbij u het kenteken van uw auto invult en u vervolgens op basis van uw voertuiggegevens in de database van de RDW een waarde-indicatie voor uw auto krijgt. En omdat deze waarde-indicatie gebaseerd is op specifieke informatie op basis van het door u ingetypte kenteken, weet u zeker dat de RDW autowaarde altijd betrouwbaar en realistisch is.  

24-02-2016
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy