Over ons

  • Controleer of de tellerstand logisch is
  • Controleer de waarde van elke auto
  • Weet wat een auto echt waard is!
  • Voorkom dat je slachtoffer wordt van tellerfraude...
  • Doe de check voor slechts € 5,95!

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
Achternaam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
Achternaam  
E-mail

De website www.rdwautowaarde.nl is het platvorm waar jij alles te weten kunt komen over het kopen van een auto, verkopen van een auto en alle autowaarde definities. Wij zijn onafhankelijk / geen onderdeel van het RDW. Wij hebben ervoor gekozen om van rdwautowaarde.nl het meest uitgebreide informatiepunt op gebied van autowaardes in relatie tot het kopen en verkopen van een auto te maken. Dit idee is ontstaan doordat wij vaak hoorde van mensen dat ze een auto gingen kopen of een oude auto gingen inruilen en het daarbij lastig vinden om te bepalen wat hun auto waard is. Wij geven daarom antwoord op de vraag “Wat is mijn auto waard?” in elke situatie. Daarnaast vonden wij dat het hoog tijd was voor wat objectieve informatie over het effect van een aankoop of verkooplocatie op de autowaarde. Met deze informatie hopen wij onze bezoekers te informeren en te helpen een goede keuze te maken. Deze keuze kan namelijk grote invloed hebben op het verschil in autowaarde en de betrouwbaarheid van de aankoop. Wat willen wij jou vooral meegeven?

 

  1. Auto kopen? Bedenk je dan goed waar je een auto koopt. Er zit namelijk veel verschil in prijs en service tussen de diverse aanbieders. Heb je een auto gevonden, controleer dan altijd of de verkoopprijs aansluit bij de daadwerkelijke autowaarde.
  2. Auto verkopen? Zorg dat je weet wat je auto waard is en zorg dat je beseft via welk verkoopkanaal je het meeste voor je auto terug krijgt. Ga je je oude inruilen, dan is het belangrijk te weten wat je auto inruil oplevert.
  3. Autowaarde bepalen? Zorg dat je altijd weet wat je auto waard is of wat de auto die jij wilt kopen waard is. Er zijn nog altijd veel consumenten die teveel geld betalen voor hun auto. Wij geven jou richtlijnen zodat je kunt berekenen wat je auto waard is.

 

Wil je er zeker van zijn dat je een goede auto koopt en/of jouw eigen auto voor de juiste prijs te koop aanbiedt? Bekijk ons aanbod aan voertuigrapporten om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

 

Succes bij het kopen van je occasion! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Meer weten over onze organisatie en de voorwaarden voor gebruik van onze website? Bekijk onze Privacy Policy.

rdw autowaarde

Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy